Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@09:35:36 GMT

علائم اوليه خطر ابتلا به «سرطان پوست» +عکس

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۳۹۵۹۳

خبرگزاري آريا - سرطان پوست شايع‌ترين سرطان در ايالات متحده و بسياري کشور‌هاي جهان است و براساس آمار‌ها تخمين زده مي‌شود که از هر پنج آمريکايي يک نفر گرفتار سرطان پوست مي‌شود.
بخش ناخوشايند سرطان پوست اين است که چندين علت مشترک ناشي از عادت‌هاي غلط در زندگي عامل ابتلا به اين سرطان شناخته شده مي‌شوند.

به منظور حفظ سلامت بدن و پيشگيري از رشد بايد علائم سرطان پوست را شناخت و در صورت عدم اطمينان در صورت مشاهده موارد شک برانگيز  به پزشک مراجعه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آگاهي از بروز لکه‌هاي جديد پوستي يا تغيير در بدن مي‌تواند تفاوت بين درمان سرطان پوست و گسترش سلول‌هاي سرطاني شديد باشد.
7 علامت هشدار دهنده سرطان پوستدر زير علائم هشدار دهنده‌  سرطان پوست ذکر شده که هرگز نبايد آن‌ها را ناديده بگيريد و با مشاهده آن‌ها بايد بلافاصله به پزشک مراجعه کنيد.
خال‌هاي جديد يا متفاوتدر صورتي که خال‌هايي متفاوت يا جديد از ساير خال‌هاي بدنتان مشاهده کرديد نبايد آن را ناديده بگيريد وبلافاصله به پزشک مراجعه کنيد.
خطوط تيره در ناخنبسياري از مردم نمي‌دانند که سرطان پوست در هر نقطه از بدن من جمله ناخن‌هاي انگشت دست و پا علائمي به جا مي‌گذارد که يکي از آن‌ها خطوط تيره بر روي ناخن هاست.
مشکلات بينايياين نشانه‌اي از ملانوم چشم است که در آن نقطه‌ها يا لک‌هايي بر روي پشت چشم شما ظاهر مي‌شود.
جوش‌هايي که از بين نمي‌روندسرطان پوست سلولي مي‌تواند مانند يک جوش باشد که از بين نمي‌رود، زخم‌هايي که درد ندارند، پوسته پوسته شدن‌هاي مکرر مي‌تواند نشانه‌هايي از سرطان پوست باشد.
زخم يا لک روي نقاط خاص بدنبسياري از مردم عادت دارند که يک پاي خود را روي پاي ديگرشان بيندازند داراي زخم‌هاي خوش خيم هستند، اما هميشه بايد براي ايمني و پيشگيري از ابتلا به سرطان اين زخم‌ها مورد بررسي قرار گيرند.
 تغيير رنگ دور اسکارهااگر مشاهده کرديد که اطراف اسکار زخم دچار تغيير رنگ شده بلافاصله به پزشک مراجعه کنيد حتي اگر اين زخم خوش خيم باشد.

نقاط تيره در محيط هاي مخاطي بدنسرطان ملانوما در غشا‌هاي مخاطي دهان، حفره بيني، ناحيه مقعد و دستگاه توليدمثلي با ايجاد نقاط تيره بروز مي‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۹۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رعایت یک رژیم غذایی گیاهی سالم (پس از تشخیص سرطان پروستات) در افراد می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک کند.

به گفته ویویان لیو، محقق ارشد این مطالعه، تغییر روند معمول سرطان پروستات به درجه‌ی پیشرفته آن، یکی از نگرانی‌های اساسی در میان بیماران مبتلا، خانواده و پزشکان آنها است.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند.

لیو می‌گوید: «یافته‌های جدید پیرامون رعایت رژیم غذایی گیاهی با هدف بهبود سرطان پروستات و پیشگیری از پیشرفت آن، به حفظ سلامت و کاهش عوارض شایع‌ترین سرطانی که مردان با آن مواجه هستند، کمک می‌کند. عمل به این دستورالعمل غذایی، علاوه بر داشتن دیگر فوایدی که برای سلامتی دارد، در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری‌های مزمن نیز مؤثر است.»

همچین میوه‌ها و سبزیجات موجود در یک رژیم غذایی گیاهی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر ضد التهابی و فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می‌بخشد و التهاب را کاهش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند. گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) سرطان پروستات را به سمت تهاجمی شدن سوق می‌دهند. علاوه بر این، رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکن است مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهند.

داده‌های مورداستفاده در این مطالعه، حاصل جمع‌آوری اطلاعات پزشکی بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات است. طی یک بازه زمانی هفت‌ساله، محققان دریافتند آقایانی که در برنامه غذایی خود، بیشترین مقدار سبزیجات و میوه‌ها را گنجانده‌اند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار سبزیجات را مصرف کرده‌اند، خطر پیشرفت و عود کمترِ بیماری را دارند.

گفتنی است که متغیرهایی چون سن افراد، شدت سرطان، استعمال دخانیات و ... بر نتایج تجزیه و تحلیلِ ارتباط میان رژیم‌ غذایی گیاهی و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات تأثیری نداشتند.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، علاوه بر اینکه در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند، دارای فواید متعددی از جمله کاهش دیابت، کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و کمتر شدن نرخ مرگ و میر هستند. افزون بر این، شواهد بیولوژیکی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاهخواری، سالم‌تر هستند و می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

دکتر آنتونی دامیکو، رئیس بخش انکولوژی تشعشعات ادراری تناسلی در مؤسسه سرطان دانا-فاربر در بوستون، در همین راستا می‌گوید که اگرچه یافته‌های فوق امیدوارکننده هستند، اما نمی‌توانند ثابت کنند که رژیم غذایی گیاهی باعث بهبود نتایج سرطان پروستات می‌شود؛ فقط ارتباطی بین این دو وجود دارد. او می‌گوید: «توصیه من این است که افراد پیرو یک سبک زندگی سالم باشند تا از انواع بیماری‌ها دور باشند؛ ورزش کنند، سیگار نکشند، غذاهای سالم و مفید مصرف کنند و استرس خود را کنترل کنند. سبک زندگی سالم به طور کلی خطر عود و پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.»

منبع: upi

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901451

دیگر خبرها

  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان