Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@12:46:35 GMT

علائم اصلی تبدیل خال به سرطان؟

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۵۱۹۰

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ۴ علامت بزرگ ابتلا به این سرطان بزرگ شدن سریع آن، دندانه‌دار شدن خال، رنگ خال از یکنواختی در آمدن و خونریزی است که افراد در صورت مشاهده این موارد حتماً باید به متخصص پوست مراجعه کنند. ناطقان: دکتر یحیی دولتی در کنگره قاره ای درماتولوژی در ارتباط با خال‌های خطرناک در بدن، اظهار داشت: به طور کلی خال‌ها به دو دسته مادرزادی و اکتسابی تقسیم می‌شوند و برخی از آنها ممکن است به سرطان ملانوم که یکی از خطرناک‌ترین سرطان‌ها بوده و درمان مشکلی دارد تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: البته اگر سرطان ملانوم زود تشخیص داده شود و خال سریعا برداشته شود احتمال نجات فرد بسیار زیاد خواهد بود. بنابراین افرادی که در بدن خود خال‌های زیادی دارند باید بیشتر مراقب باشند و علایم سرطان ملانوم را جدی بگیرند.
دولتی با اشاره به اینکه خال‌های بزرگ سیاه و مودار احتمال تبدیل شدن آنها به سرطان ملانوم بیشتر است، گفت: ۴ علامت بزرگ ابتلا به این سرطان بزرگ شدن سریع آن، دندانه‌دار شدن خال، رنگ خال از یکنواختی در آمدن و خونریزی است که افراد در صورت مشاهده این موارد حتماً باید به متخصص پوست مراجعه کنند.
وی در مورد استفاده از ضدآفتاب در پیشگیری از سرطان‌های مختلف پوست که در معرض تابش نور خورشید قرار دارد، گفت: افراد باید برای استفاده از ضدآفتاب برای بار نخست به پزشک مراجعه کنند و اگر SPF کرم ضدآفتاب ۳۰ باشد کافی است.
این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه ضدآفتاب‌ها انواع مختلفی دارند، گفت: به طور کلی ضدآفتاب به دو دسته برای پوست‌های خشک و چرب تقسیم می‌شود که برخی از ‌آنها می‌تواند برای افراد آلرژی‌زا باشد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: ضخامت کرم ضدآفتاب‌های پوست باید زیاد باشد و فرد در صورت شست‌وشوی بدن یا تعریق زیاد باید استفاده از ضدآفتاب را تکرار کنند.
کنگره قاره ای درماتولوژی از امروز در مرکز همایش های صدا و سیما با حضور ۳۳ کشور دنیا از جمله آمریکا، آلمان، ایتالیا، هند، فرانسه، تونس، برزیل، کانادا، فیلیپین، ترکیه، ژاپن و...، در حال برگزاری است.
منبع: مهر برچسب ها: خال‌های خطرناک ، سرطان ، ضد آفتاب

منبع: ناطقان

کلیدواژه: خال های خطرناک سرطان ضد آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۵۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، «اگزمای بهاره» یک بیماری التهابی است که معمولاً در افراد با آلرژی به گل‌ها و گیاهان شروع می‌شود. در ماه‌های بهار که گیاهان در حال گرده‌افشانی هستند بدن افراد ممکن است واکنش‌های مختلفی به این گرده‌ها نشان دهند، در واقع مواد آلرژی‌زا از طریق خشکی پوست و ترک‌های پوستی وارد بدن می‌شوند و بدن به شکل‌های مختلف واکنش نشان می‌دهد. یکی از واکنش‌ها، اگزمای بهاری است.

در این فصل تنها گرده اقشانی نیست که اگزما یا حساسیت ایجاد می‌کند بلکه چمن، گرد و خاک و حتی میوه‌های فصل بهار، باعث بروز و تشدید علائم حساسیت پوستی و در نتیجه اگزما می‌شوند.

علائم اگزمای بهاره چیست؟

اگزمای بهاره می‌تواند در قسمت‌های مختلف بدن ظاهر شود. علائم اگزمای بهاره معمولاً در دستگاه تنفسی و چشم‌ها مشاهده می‌شوند. برخی از علائم شایع اگزمای بهاره شامل موارد زیر است: سرفه، عطسه، خارش و قرمزی چشم‌ها، آبریزش چشم‌ها، سردرد، خستگی و خواب آلودگی، تنگی نفس، احساس گلو درد و تورم

عوارض اگزمای بهاره چیست؟

برخی از عوارض این بیماری شامل افزایش ترشحات بینی، سرفه، عطسه، چشم خشک و خارش چشم، تورم صورت، خستگی و خواب آلودگی است. در برخی از موارد، اگزمای بهاره می‌تواند به عوارض جدی‌تر مانند آسم منجر شود. در صورت داشتن علائم اگزمای بهاره، مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان مناسب الزامی است.

چگونه از اگزمای بهاره جلوگیری کنیم؟

برای مقابله با اگزمای بهاره، می‌توانید اقداماتی انجام دهید که به حفظ سلامتی خود و کاهش عوارض این پدیده کمک کند. برخی از راه‌های موثر برای

مقابله با اگزمای بهاره عبارتند از:

استفاده از ماسک تنفسی: استفاده از ماسک تنفسی در فضای با غلظت بالای ذرات گرده گیاهان می‌تواند کمک کند تا ورود ذرات گرده به دستگاه تنفسی را کاهش دهد.

استفاده از تصفیه‌کننده هوا: استفاده از تصفیه‌کننده هوا در منزل یا محل کار، می‌تواند به تصفیه هوای داخلی از ذرات گرده کمک کند.

استفاده از عینک آفتابی: استفاده از عینک آفتابی با فیلتر UV می‌تواند به جلوگیری از ورود ذرات گرده به چشم‌ها کمک کند.

شستشوی منظم لباس‌ها و بدن: شستشوی منظم لباس‌ها و بوسیله حفظ بهداشت بدن، می‌تواند کمک کند تا ذرات گرده روی لباس‌ها و بدن کمتر بماند.

محافظت از خود در فضای باز: در صورت خروج به فضای باز در زمان‌های با غلظت بالای ذرات گرده، استفاده از ماسک تنفسی و عینک آفتابی مورد توصیه است.

با انجام این اقدامات، می‌توانید بهبود سلامت خود را در برابر اثرات منفی اگزمای بهاره تسریع دهید. در صورت داشتن عوارض شدید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • علائم و نشانه‌های مالاریا (اینفوگرافی)
  • آخرالزمان شمالی چگونه اتفاق می‌افتد؟ علائم آن چیست؟ (+عکس)
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟