Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-02@02:48:03 GMT

علائم ابتلا به سرطان ملانوم

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۸۲۷۰۶

مهدی خواجوی در آستانه برگزاری چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن اظهار داشت: تومورهای سر و گردن از جمله تومورهای شایع در کل دنیا است که تومورهای پوستی را نیز شامل می‌شود. همچنین سرتاسر دهان، بینی، سینوس،گوش میانی، حنجره، نای، مری و حلق  که داری پوشش مخاطی است، همچون پوست می‌تواند دچار تومور شود.

وی با بیان اینکه همه بافت‌ها و مخاط بدن می‌تواند سرطانی شود یا به عبارتی تشکیل تومور دهد، افزود: تشخیص به موقع در درمان سرطان بسیار حائز اهمیت بوده و می‌توان با اقدام به هنگام، موفقیت روش‌های درمانی را شاهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن تاکید کرد: هر نوع زخم در دهان، بینی و در مسیر بلع، هر گونه مشکل در تنفس، تغییر در صدا و احساس متفاوت در سر و گردن و هر توده برجسته زیر پوست باید جدی گرفته شود و جهت بررسی به پزشک مراجعه انجام گیرد.

خواجوی با بیان اینکه سرطان ملانوم می‌تواند یکی از سرطان‌های محدوده سر و گردن باشد، گفت: سرطان‌های پوستی خطرناک می‌تواند منجر به پایان حیات انسان شود که این سرطان با تابش اشعه فرابنفش خورشید ایجاد می‌شود.

رییس انجمن جراحان گوش و‌گلو بینی سروگردن ایران عنوان کرد: افرادی که در مشاغلی همچون کشاورزی و کارگری فعالیت می‌کنند که ساعت‌های طولانی در معرض نور خورشید هستند، پوست آنها زمینه بیشتری برای ابتلا به سرطان داشته بنابراین استفاده از کرم‌های ضد آفتاب و پوشش مناسب باید مدنظر این افراد قرار گیرد.

رئیس چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن گفت: کرم‌های ضد آفتاب باید از زمان تابش خورشید تا غروبآفتاب هر 2 تا 3ساعت یک بار تکرار شود و پوشش مناسب در آفتاب نیز حتما مدنظر باشد.

خواجوی تأکید کرد: هر زخمی روی پوست که به دلیل ضربه یا گزش حشرات نباشد، به مرور گسترش یابد، خود به خود بهبود نیابد همچنین درد و علائم التهابی نداشته باشد نشانه‌های خطر بوده که باید جدی گرفته شود و در صورت لزوم توسط پزشک نمونه برداری انجام گیرد تا درمان بهتر و به موقع صورت گیرد.

رییس بخش گوش و‌حلق و‌بینی بیمارستان لقمان خاطر نشان کرد: بدترین نوع سرطان پوست ملانوم نام دارد که خطرناک است و از نشانه‌های آن خال‌های تغییر شکل داده و بزرگ شونده که گاهی با خارش و سوزش و ترشح همراه بوده، است که هر چه سریع‌تر باید به پزشک مراجعه شود چراکه تشخیص زود سبب عمیق نشدن خال و سرطان و موفقیت بهتر در درمان می‌شود.

گفتنی است؛ چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن 11 و 12 مرداد ماه سالجاری در مرکز همایش‌های بیمارستان میلاد با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پوشش پوست سرطان پزشک کشاورزی نور خورشید ابتلا به سرطان حشرات درمان بیمارستان ابتلا به سرطان پوست تنفس سرطان کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۲۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان